Nota legal

Dades identificatives

En compliment amb el deure de informació recollit en l’article 10 de la Llei 34/2002, de l'11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i del Comerç Electrònic, a continuació es faciliten les següents dades: El titular d’aquesta web és “Coopernik”.

Avís legal

L’accés als nostre web implica l’acceptació de les condicions d’ús que en cada moment es trobin vigent.

Aquest lloc web i tots els seus continguts, incloent-hi els textos, imatges, so i qualsevol altre material, són propietat de Coopernik o d'algun organisme vinculat a aquesta, o de tercers que hagin autoritzat l'ús d'aquests continguts a Coopernik.

Tots els drets estan reservats. Tot accés a aquest lloc web resta subjecte a les condicions següents:

  • Només està autoritzat l'ús personal no comercial. No està permesa la modificació del web ni dels seus continguts.
  • Coopernik no és responsable de la informació que es pot obtenir a través d'enllaços a sistemes externs que no siguin dependents d'aquesta.
  • Coopernik no garanteix que el web i el servidor estiguin lliures de virus i no es fa responsable dels danys causats per l'accés al web o per la impossibilitat d'accedir-hi.
  • En cap cas les galetes o altres mitjans de naturalesa anàloga que es puguin utilitzar serviran per emmagatzemar informació que permeti identificar la persona física usuària del web.

Nota legal

Updated on 2021-07-10T05:02:27+00:00, by d84fad70e0.

Utilitzem galetes per personalitzar el contingut i els anuncis, per proporcionar característiques de les xarxes socials i per analitzar el nostre tràfic. També compartim informació sobre l'ús que feu del nostre lloc amb els nostres mitjans socials, la publicitat i els nostres socis d'anàlisis. View more
Acceptar